Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Temmuz 2013 Perşembe

Tesirsiz Parçalar 219..

219.

Birini çok çok üzdüğünüzü aylar sonra anlarsanız ne yaparsınız? Onun canını çok acıttığınızı, onulmaz yaralar açtığınızı ve daha da kötüsü o yaraları açtığınız zaman bunu hiç fark edemediğinizi çok sonra anlarsanız ne yaparsınız? Ve o biri sizin için çok kıymetliyse, en azından bir zamanlar öyleyse? Ve ne yaparsanız yapın telafi edemeyeceğinizi, içiniz de yansa, deli gibi üzülseniz de elinizden hiçbir şey gelmeyeceğini anladığınızda ne yaparsınız? Ne yapabilirsiniz? Hiçbir şey. Tek bir şey dışında hiçbir şey.. Artık mutlu olması için dua edersiniz. Unutmuş olmasını, ona yaptığınız kötülüğü artık aklına getirmiyor olmasını umarak, mahçup bir röntgenci gibi uzaktan uzağa ondan haber almaya çalışıp, mutluluğuyla içinizi bir nebze olsun rahatlatmaktan başka hiçbir şey..

2 yorum:

  1. Aynı şeyi yaşadım! Tamamen aynısını! Şimdi ise onun hayatındaki gelişmelerle ilgiliymişim, sürekli yanındaymışım ve destekliyormuşum numarası yapıp içimi ferahlatmaya ve iyi kızı oynamaya çalışıyorum. Yazık bana!

    YanıtlaSil
  2. Bir kere bu denli yıkıcı bir hata yaptıysanız bayım, bir daha tekrarlamamak için çabalarsınız.
    Birini yaralamak sizi bu kadar üzüyorsa; en azından kendiniz için, artık başkasını yaralamazsınız..
    Aynı hatayı tekrar tekrar yapanlardansanız şayet, kendinizi bir cam fanusa hapsetmek yerine, biraz kenara çekip bi dörtlü yakar ve hayata kenarından dahil olmak için yeniden güç toplarsınız..
    Hayatın size verdiği ikinci şansların sonu yok.. İş ki, okumayı bilin..
    Siz okumayı öğrendiniz mi bayım?

    YanıtlaSil