Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Aralık 2010 Cumartesi

Alternatif 31 Aralık Gecesi Etkinlikleri..

- Bir yıl daha yaşlandığınızı göz önünde bulundurup maneviyatınıza balans ayarı çekmek maksadıyla abdestinizi alıp iki rekat namaz kılarak huzur içinde uyuyun..



- Varsa şehirde bir gay bara gidip homofobik söylemlerle içerdekileri rencide edin. Daha sonra başınıza gelecekler yaşadığınız en unutulmaz yılbaşı gecesine vesile olacaktır..



- Kız arkadaşınızla birlikte şehrin ara sokaklarına dalın. Sokak kedilerini besleyin, kapının önünde çocuk ayakkabısı gördüğünüz gecekondu taklidi evlerin önüne küçük hediyeler bırakarak zillerini çalın ve uzaklaşın..



- Herhangi bir caminin önünde cemaatin yatsı namazından çıkmasını bekleyin. Namazdan sonra içerden çıkan herkese Happy new year, mutlu noeller, İsa'nın çağrısına kulak verin v. s şeklinde laflar edin. Sonra da koşabildiğiniz kadar koşun..



- Akıllı olun.. Anne-babanıza zaman ayırın. Kestane, tombala, çeyrek piyango bileti, tv.de yılbaşı eğlencesi, çekirdek.. Iyy ne ailesi çok demode lan diyenler olacaktır içinizde. Onlar için de önerim; Bol bol buz ve badem alın sonra kendinizi depresif odanıza kapatın ve yoğun melankoli eşliğinde tüketin..



- Yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam eder saçmalığından medet umup sıkılırken bile eğleniyormuş süsü vermeyin kendinize. Sıkılıyorsanız adam gibi sıkılın. Zaten her ne halt ediyor olursanız olun yılın büyük kısmında sıkılıyor olacaksınız..



- Şehrin en salaş meyhanesine gidip tek kişilik samimi bir yılbaşı partisi düzenleyin. Saat yedide rakı içmeye başlayın onbirde kafayı bulun ve en yakınınızdaki elli yaş üstü amcaya sarılıp sarsıla sarsıla ağlayın..



- Gece yarısı telefonunuzu elinize alın. Gıcık olduğunuz herkese galiz küfürler içeren mesajlar yollayın. Sonra hepsinin numarasını silin, geçmişinizi sıfırlayın, yeni arkadaş falan da edinmeye kalkmayın. Başkaları cehennemdir, aklınızdan çıkarmayın..


- Muhalif bir tavır takınıp hiçbir şey yapmayabilirseniz, en kralını yaparsınız. Sloganınız da şu olabilir "Yedi Amerikalı bir danaya ortak olup kurban kesmedikçe, ben noel ağacı süslemem arkadaş"..


- Ve embesil bir arkadaşımdan gelen muhteşem bir etkinlik planı.. 31 aralık gecesi doğuya doğru yatıcam, yeni yıla ilk kafam girsin..

1 yorum:

  1. 2010 a kafam güzel sürekliliği yoktu ve sadece bir baş ağrısı miras kaldı 2011 e.

    2009 a sevişerek girdim saat 11:58 de başadığım etkinlik 00:01 de bitti. Bir yıl seviştim artık herşey daha iyi olacak dedim.Hala erken boşalıyorum.

    YanıtlaSil