Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Ocak 2015 Perşembe

Tesirsiz Parçalar 319-321..

319.
Bir yerde okudum sanki sanırım bir kitap. Ortalama bir gün, ortalama bir şehirde binden fazla kuş ölürmüş. Oysa biz ne az kuş ölüsü görüyoruz. Birileri araştırsın n'olur, kalan kuşlar nereye saklar kuş ölülerini?

320.
tozunu silkelemektir zamanın
anımsamak dediğimiz
bu yüzden mi hatırlamak
hep öksürtür içimizi?

321.
Yirmi yıl falan önce (hemen hemen), babamın bahçıvan olduğunu kimselere söyleyemez, kürt olduğumuzu kendimden bile saklar, gizli gizli Ferdi Tayfur dinler ve Beşiktaş şampiyon olamadığında 'oğlum ben zaten öylesine tutuyorum' derdim.
Yirmi yıl falan sonra gurur duyduğum şeylerin listesi;
1)Babam
2)Kimliğim
3)Ferdi Tayfur
4)Beşiktaş

Eee, hani lan evrim?

7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Israr etmezsen istediğini alamazsın, her gün buraya gelip cevabını bekliyorum yazmasa da bekleyeceğim ayrıca bu seni pek de alakadar etmez

      Sil
    2. Ne sormuştunuz ki merak ettim

      Sil
  2. kuşlar ölecekleri vakti hissettiklerinde saklanırlarmış. bu yuzdendir bu kadar az kuş ölüsü görmemiz. insandan ne kadar uzak o kadar huzurlu ölü kuş..

    YanıtlaSil
  3. Sorumu kaldırmışsınız, haklısınız bir şey söylemeye hakkım yok burası sizin blogunuz

    YanıtlaSil
  4. Sorumu kaldırmışsınız, haklısınız bir şey söylemeye hakkım yok burası sizin blogunuz

    YanıtlaSil
  5. lisedeyken, ondan çok da üniversitenin ilk iki üç yılında arkadaşlarımın yanındayken annem ve babamla telefonda konuşmazdım kullandığım ağız tuhaflarına gider diye. sonra ayıbımı gördüm ve bu defa bilerek onların yanında konuşmaya başladım. şimdi o da geçti, ne zaman konuşmak istersem o zaman konuşuyorum.

    çok kişinin benzer tecrübeleri var demek. galiba sandığımız kadar özgün değiliz. bu sandığımız kadar yalnız olmadığımız anlamına da geliyor herhalde. işte öyle bir şey.

    YanıtlaSil