Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Ocak 2013 Perşembe

Tesirsiz Parçalar 176-177



176.
Mutluluk bir lafa bakıyor mutsuzluk başka her şeye..


177.
Ölüm var bir de.. Ama düşününce o kadar da kötü gelmiyor aslında. Ölüm var ve onun olduğu yerde başka hiçbir şey yok. Bütün hayal kırıklıkları, aldatılmışlıklar, aşağılanmalar, anlatamamalar, çaresizlikler. Hepsi.. Hepsi tek seferde silinip yok oluveriyor. Böyle bakınca kötü bir şey olmaktan ziyade bir tür kurtuluş seçeneği gibi bile gelebiliyor..



4 yorum:

  1. Kaçış gibi değil mi? Kurtuluştan ziyade kaçışı çağrıştırıyor bana.

    YanıtlaSil
  2. Sadece gerçekten cesur ve iyi insanlar için ölüm kurtuluştur. Yoksa neden kaçış niye kaçış, bu boktan dünyada, aynı hayatları yaşayıp, başkalarının istediği sıkıntıları çekip, bir sürü o.ç. ile yaşamaktan mı kaçış? Eğer ölmüyorsa birçok iyi ve cesur insan, geride bırakacağı iyi ve cesur insanlar için yoksa hayatta kalıpta sizin tabirinizle "başaranlar-kazananlar" farklı bir hayat mı yaşıyor? Hep aynı boktan insanlar ve s.kindirik hikayeler olacak sonunda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "başaranlar ve kazananlar" yok benim oyunumda!
      Benim oyunumda sevgi var sadece, elden ele geçiriyoruz onu etrafımdakilerle. Ve bana göre güzelleştirebiliriz sevgiyle herşeyi, öyle olmayacak olsada, bunu isteyerek, bunu yapmak için kendimizi parçalayarak yaşıyoruz.. böyle yaşamasak nasıl katlanalım ki "boktan" insanlara! biz kendi hikayemizi yazıyoruz, onu oynuyoruz! Onların elimize tutuşturduğunu değil..

      Sil
  3. insan kendinden bir parça bulduğunda mı seviyor böyle sözleri...Hocamın amacı herkesten bir parça olsun yazdıklarımda falan değildir eminim ama bazı yazdıklarınız sanki beni tanıyıp yazmışsınız izlenimi veriyor...
    Eskişehir'e yolum düşerse bir gün mutlaka size uğrayacağım...

    YanıtlaSil