Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Aralık 2015 Cumartesi

TESİRSİZ PARÇALAR 338-340..

338.
Dünya ayıp etme şampiyonası olsa altın madalyayı götüme takarlar. Valla bak. Tam şu an ağlama öncesi sümüğümü yatak tişörtümün iç-boğaz kısmına siliyorum. İnsanlar değişik zamanlarda, değişik yerlerde, ne içtiklerine ve ne amaçladıklarına bağlı olarak enteresan yalanlar söyleyebilirler. Ben de söylerim duruma göre, .mına bile korum. Biri hariç. Çünkü meleklere yalan söylenmez. Öyle değil mi Jehan?
Ayıp etme mütehassısı gibi bir şey oldum. Yazmak kolay da bunu, siktir etmek zor. Özürle falan gelinmez de üstesinden... Kırmızı Tuborg'la duş alsam halledebilir miyiz ki? Keşke akil adam olmasaydı da Orhan baba ona akıtsaydım zehrimi!
Yatak tişörtünün iç-boğaz kısmına silinen sümüklerin samimiyeti sorgulanmaz. Ve yatmadan önce içilen son sigaranın marjinal faydası... Götüm götüm ettiğim lafları siktir edin de isterseniz, sümüğün, gözyaşının ve son sigaramın masumiyetine inanın. Yoruldum lan ben. Cidden!


339.
Yazmaya ne zaman başladım? Yazmaya nasıl başladım? Birbirinden sikik iki soru! Ve ikisinin de cevabı aynı. Yazayım dedim çünkü başka hiçbir şeyi beceremiyordum ve bu salaklık kayıtlara geçmeliydi. Herhangi bir şeyde (hiç abartmıyorum herhangi bir şeyde; futbolda, derslerde, kız tavlamada, yüzmede, balık tutmada, hayırlı evlat olmada, at tımarlamada, ebesinin damında!!) ortalamaya yakın başarılı olabilseydim muazzam bir iç huzuruyla tek satır bile yazmadan yaşar giderdim. Ama olmadı. Baktım ki becerebildiğim bir halt yok, bari dedim neden ve nasıl beceremediğimi anlatayım. Öyle öyle başladım yazmaya. Pek çok kişinin melankoli dediği, bunalım dediği zımbırtıların hikaye-i esası budur işte. Okuyup sevdiğim bütün büyük yazarlar ya yaptıklarını ya da yapmak istediklerini yazdı hep. Ben fakirse, üstesinden gelemediklerimi, yapmak isteyip de yapamadıklarımı. Kader...


340.
Altı kişilik bir masa etrafı intihar timi
standart ruh törpüsü
geniş aile korosu
anne sarmasının bitişiyle doğan boşluğu
doldururken ev baklavası
kahkahalar arasına sızar tek bir düşünce
bir benzeri değil hayır
hayır hayır bir benzeri değil
öldürecekse insanı
kendisi öldürmeli
!

22 yorum:

  1. öldürecekse insanı
    kendisi öldürmeli...

    YanıtlaSil
  2. bir grup deli işi http://kurtluelmalardergisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. İnsanın hiç korkmadan, kaybedilecek bir şey yokmuş gibi yaptığı şeyler çok başarılı, olursa olur olmazsa başkası için olmaz kendim için yapıyorum dendiği an başarı eşiğindesiniz! Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leyla.hanım.harika.sonuçta.için.konusu.bende.şakıları.yazmak.bestelemek.gereklisi.içinsede.zaten.çalışmam.oluyor...

      Sil
  4. Sizin 4-5 yılda buraya yazdıklarınızı oturup teker teker bir gecede okumak.. Her sayfada, her cümlede, her kelimede ayrı ayrı gözyaşı bırakmak. Sigara yakmak, birkaç izmariti buralarda bir yere söndürmüş olmak. Ah diyorum şimdi.Ah, keşke daha önce tanısaydım sizi.

    YanıtlaSil
  5. Çok saçma sapan bir zamanda denk geldim . Galiba benim de yapabildigim tek şey yazmak . Hadi yazalım gari. ben de blog açıcam bende . Kendimi elma şekeri için ağlayan kız çocuğu gibi hissettim.

    YanıtlaSil
  6. Yazmayı çok severim, bir zaman önce para da kazandırmaya başladı. İşimi severek yapıyorum hiç sıkılmam, ne yazacağımı bilmesem de oturur yazarım.

    YanıtlaSil
  7. birkalç yazıyı tefsirsiz parçalar olarak okudum :) öyle de olurmuş.

    YanıtlaSil
  8. Bir krediye ihtiyacın var mı? (Muratacarfinancialservice@gmail.com) aracılığı ile Sir Murat Acar kredi şirketine ulaşın. Bireylere, işyerine, sigortaya vb. Hayat boyu fırsat kredisi veriyoruz. Herhangi bir maddi güçlük çekiyorsanız ya da yatırım yapmak için krediye ihtiyacınız mı var yoksa ödemek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Faturalarınız artık arıyor, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişe bırakmak için buradayız. Herhangi bir para birimi cinsinden her çeşit faiz oranı% 3 faizle sunuyoruz. Bu büyük aracı, finansal probleminizi çözmek için size her türlü krediyle yardımcı olmaya hazır olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  9. Meşru bir kredi almak her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu şu şekildedir:
    müşterilerin meşru bir borç verenden bir kredi ararken her zaman endişe duydukları bir şey. Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. Yapabiliriz
    5.000.00 TL'den 500.000.000.00 TL'ye% 3 faiz kadar bir kredi ayarlayın Bu e-postaya anında cevap verin:
    billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Hizmetlerimiz şunları içerir:

    Borç Konsolidasyonu

    İkinci İpotek

    İşletme Kredileri

    Bireysel Krediler

    Uluslararası Krediler

    Her çeşit kredi

    Aile kredisi
    Sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi tedarik etme konusunda daha ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşın, derhal bu e-postaya yanıt verin: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Bay Bill Johnson

    YanıtlaSil
  10. Merhaba !

    Meşru ve hızlı bir kredi servisine mi ihtiyacınız var?
    Şu anda her Türlü, İşletme Kredileri, Kişisel Krediler, Araba Kredileri, Tarımsal Krediler veya Proje finansmanı için% 3 Kredi sunuyoruz? Düşük bir kredi puanınız olsa ve yerel Bankalardan veya herhangi bir finans kurumundan Krediler almakta zorlanmasanız bile, dünya çapındaki şirketlere ve bireylere borç konsolidasyonu sağlıyoruz. ve şimdi bankanızla veya başka bir finans kurumunuzla uğraşmakta zorlanıyor musunuz? Eğer acil bir kredi gerekiyorsa Evet
    (ryanloaninvestment001@outlook.com) Her Türlü Krediyi Veriyoruz.

    Hemen Başvurun ve acilen paranızı alın!

    * 5.000 ila 50.000.000 dolar arasında ödünç al
    * Ödemek için 1 ila 30 yıl arasında seçim yapın.
    * Esnek kredi şartları ve koşulları.

    Bütün bu planlar ve daha fazlası, şimdi bize ulaşın.

    e-posta yoluyla bize ulaşın: burada bana yardımcı olan kredi şirketi için iletişim bilgilerini (ryanloaninvestment001@outlook.com)


    Saygılarımızla
    Yönetimi.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,
    Etrafında büyük bir halka olan profesyonel bir Cyber Tech kredi ekibiyiz
    dünya 3 milyondan fazla borçlu kötü amaçlı yazılım bulaşmış ve
    skimmers, boş bir ATM kartı alıyoruz ve onlara çok para yüklüyoruz
    hızlı ve güvenli bir şekilde, bununla nakit para çekilebilir veya
    ATM'lerden İsviçre frangı ve herhangi bir POS sistemi tarafından kullanılabilir
    Not: Kartlarımız Yasadışı ancak% 100 güvenli olduğuna güvenin
    İletişim: Kelvin Ericksson
    Eposta: lee.jerry5555@gmail.com
    WhatsApp +3197005033695

    YanıtlaSil
  12. Güzel gün

    Tüm amaçlar için krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir sorununuz mu var? Bridge Finance, müşterilere uygun faiz oranıyla finansal hizmetler sağlayarak garanti altına alınmıştır. Kredilerimiz basit ve hızlıdır. İhtiyacınız olan krediyi almak için bugün bizimle iletişime geçin. Bütçenizdeki% 2 faiz oranıyla herhangi bir bütçeyi eşleştirebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen şimdi iletişime geçin (bridgecoparate@gmail.com)

    YanıtlaSil
  13. Bugün kişisel bir kredi yardımına ihtiyacınız var mı, belki işinizi büyütebilir, borçlarınızı ve faturalarınızı vb. Ödeyebilir misiniz? Sadece 3% faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız lütfen e-posta gönderin: anette.olsson14@gmail.com veya Whatsapp +37258436980

    YanıtlaSil
  14. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  15. MERHABA, Avrupa'da yaşayan adıyla Rebecca Michaelson. İşte ilgilenenler için güzel bir haber. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stres teması olmadan (THOMAS FREDDIE) para kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM makinesine sızma yeteneğine sahiptir. Ana kartımı internetteki iyi bir Hacker'dan aldım, bu ATM Kartıyla her gün kişiler aracılığıyla 5000 dolar toplayabiliyorum:
    +1 (985) 465-8370 {thomasunlimitedhackers@gmail.com}
    Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti, Zengin olmak ve işini kurmak için bu fırsatı elde etmek istiyorsan o zaman bu Master kart için başvur, bundan çok mutluyum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve bende var THOMAS FREDDIE UNLIMITED'dan 240.000,00 $ almak için kullandı Hackerlar kartı sadece fakirlere ve muhtaçlara yardım etmek için veriyor ve AYRICA FİNANSAL YARDIM SUNUYOR. sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'den alın. Lütfen e-posta ile thomasunlimitedhackers@gmail.com onlarla iletişime geçin.

    Teşekkür ederim ve Tanrı korusun

    YanıtlaSil
  16. We are project funder with our cutting edge and group capital fund we can finance your signatory projects and help you to

    enhance your business plans,this offer is open to both individuals and corporate bodies.

    Our financial instrument can be used for purchase of goods from any manufacturer irrespective of location. We specialized

    in BG, SBLC, MTN, CD,LC,Bank Bonds,Non collateral loan, confirmable Bank Draft and other financial assistance from AAA

    rated bank (Prime Bank). The financial instrument can be invested into High Yield Trading Program or Private Placement

    Programme (PPP). We work directly with issuing bank lease providers,this Instrument can be monetized on your behalf for

    100% funding.Please see our instrument description as follow.

    DESCRIPTION OF INSTRUMENT:
    (1) Instrument: Bank Guarantee {BG} /StandBy Letter of Credit.{SBLC} (Appendix A).
    (2) Total Face Value: Eur/USD 1M{Minimum} to Eur/USD 100MNJH{Maximum}.
    (3) Issuing Bank: AAA Rated Bank (Prime Bank).
    (4) Age: One Year and One Day.
    (5) Leasing Price: 4% of Face Value plus 2% commission.
    (6) Delivery: bank to bank SWIFT MT-799 and/or MT-760.
    (7) Payment: MT103 (TT/WT).
    (8) Hard Copy: Bonded Courier Service.

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we

    will work together for the benefits of all parties involved,If in need of our services, contact me for detail

    For further inquiry contact:

    Email: inquiry.trustedfinanceplc@gmail.com

    Skype : inquiry.trustedfinance@gmail.com

    Whatsapp : +17329300338

    YanıtlaSil
  17. Bu krediyi almama yardım ettiği için Susan James'e teşekkürler. Size sonsuza kadar minnettar kalacağım hanımefendi, sonsuza dek iyi şirketiniz hakkında tanıklık edeceğim. Krediye ihtiyacı olan herkese yardım için Bayan Susan James kredi şirketiyle iletişime geçmesini tavsiye edeceğim. Bu onun doğrudan e-postası: (susanjamesloanfirml07@gmail.com) Veya WhatsApp: +1 (716) 939-9747.

    YanıtlaSil
  18. Kendi evimi nasıl satın alabilirim. Benim adım Letonya'dan Doris Susan, 30 Mayıs'ta %2 gibi düşük bir faiz oranıyla kendime ait bir ev almam için 100.000 dolarlık bir krediyle bana yardımcı olan Kredi Kredi Kuruluşlarına en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 2022, ziyaret ettiğim bankam ve diğer finans kurumları tarafından reddedildikten sonra. Ayrıca genel kamuoyuna da ulaşmak istiyorum, çünkü mali desteğe ihtiyacı olan herkesin sorumlu bir kredi ararken yanlış ellere düşmemek için bu şirketle iletişim kurmasını tavsiye ediyorum, e-posta adresi şirketi: (loancreditinstitutions00@gmail.com) ) / veya Whatsapp: +393512114999

    YanıtlaSil
  19. Herkese selam. Kredi Kredi Kuruluşlarından kredisini almış kişilerin yorumlarını gördüm ve onların tavsiyesi üzerine başvurmaya karar verdim ve birkaç saat önce kendi kişisel banka hesabımda talep ettiğim toplam 30.000$'ı teyit ettim. Bu gerçekten harika bir haber ve gerçek krediye ihtiyacı olan herkese e-posta yoluyla (loancreditinstitutions00@gmail.com) başvurmalarını tavsiye ediyorum, onlara WhatsApp (+393512114999) üzerinden mesaj atmaya karar verebilirsiniz. İstediğim krediyi aldığım için mutluyum.

    YanıtlaSil